HTML

Budacast.hu

Magyarország podcastje. Drew bácsi rádióműsora megmutatja budapestet, az országot meg sok mindent a hallgatóknak. Ez mind angolul megy.

Friss topikok

Linkblog

2008.07.18. 11:31 drewbácsi

Sziget nyereményjátékot indított a Budacast.hu

A Budacast.hu új podcast adással jelentkezik, most hat epizódban a Sziget Fesztivál kerül a középpontba. A podcastok kertében 10 ingyenes napi jegyet lehet nyerni a Szigetre, hat angol-nyelvű, adásban elhangzott kérdés megválaszolásával.

A játékban való részvételhez csak angol nyelvtudás szükséges, a hallgató bármikor bekapcsolódhat, és a hanganyag bármikor újra meghallgatható a nyereményjáték időtartama alatt. Érdekesség, hogy a Sziget Fesztivál korábban még nem szerepelt podcast műsorban.

A hat rövid epizódban Drew Leifheit Bóna Márk programszervezővel beszélget, aki beszámol a fellépőkről és kulturális programokról, valamint tippekkel látja el a Szigetre készülő vendégeket és érdeklődőket.

A podcast egy mp3-as fájl, amely meghallgatható számítógépen, vagy lementhető és letölthető bármilyen mp3 lejátszóra vagy arra alkalmas mobiltelefon készülékre. A budacast.hu angol nyelvű honlapot Drew Leifheit magyarul is beszélő amerikai újságíró vezeti.

Szólj hozzá!

Címkék: ingyen sziget belépő


A bejegyzés trackback címe:

https://budacast.blog.hu/api/trackback/id/tr20574045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása