HTML

Budacast.hu

Magyarország podcastje. Drew bácsi rádióműsora megmutatja budapestet, az országot meg sok mindent a hallgatóknak. Ez mind angolul megy.

Friss topikok

Linkblog

2008.04.29. 09:35 drewbácsi

A szép régi idők (vagy a végének a kezdete...)

Húsz éve nyilt meg az első McDonald's étterem budapesten és felkavart egy csomó emléket bennem, hogy mennyire maskép nézett ki budapesten (jobban! nem volt sok üres vagy szánalmas bolt a körúton), mennyire más volt a közhangulat - izgalmasabb és tele optimizmussal.

Ez is nagy unicum volt a számunkra, hogy milyen menő volt McDonald's-ba beülni 1990-ben a Nyugatinál. Mi csak azért jöttünk, hogy pisiljunk egy tiszta klotyóban és várunk egy lötty amerikai kávéval vagy narancsdzuzzel. A mi nekunk a legviccesebb volt az, hogy sokan fel voltak öltözve, hogy a Mekkibe üljenek. Megváltoztak az idők és sájnálom, hogy a szélsőségesé válik az étterem kinálat budapesten - vagy gyors kajálda ami megfizethető (gusztustalan láncok vagy oké giroszosok) vagy puccos és drága. Remélem, hogy ez is majd változik.

Uncle Drew
Budacast.hu - Hungary's podcast

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://budacast.blog.hu/api/trackback/id/tr20446531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása